1. Για αύξηση/μείωση μεγέθους γραμματοσειράς

Εάν θέλετε να αυξήσετε / μειώσετε το μέγεθος της γραμματοσειράς χρησιμοποιήστε τα τρία (3) Άλφα στο επάνω δεξιά μέρος της ιστοσελίδας. Το μικρότερο μειώνει το μέγεθος της γραμματοσειράς κάθε φορά που το πατάτε. Το μεγαλύτερο αυξάνει το μέγεθος της γραμματοσειράς κάθε φορά που το πατάτε. Πατώντας το μεσαίο "Α" το κείμενο επανέρχεται στο κανονικό του μέγεθος.

 

2. Υπεραπλουστευμένη πρόσβαση στην πληροφορία

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας μόνο το πληκτρολόγιο ή μόνο το ποντίκι. Η παρακάτω δενδρική δομή της ιστοσελίδας αποτελείται από υπερσυνδέσμους προς κάθε πληροφορία της. Επιπλέον, παρέχονται και τα γράμματα-κλειδιά (hotkeys) για περιήγηση αποκλειστικά με τη χρήση πληκτρολογίου, χωρίς να απαιτείται συνδυασμός πλήκτρων. Απλώς πατάτε το αντίστοιχο γράμμα και ανοίγει το πεδίο που σας ενδιαφέρει. Προσοχή: η γλώσσα του πληκτρολογίου να είναι τα Αγγλικά.

[ h ] Αρχική
[ a ] Διαμονή
[ s ] Υπηρεσίες / Εγκαταστάσεις
[ g ] Φωτογραφίες
[ p ] Πάνορμο
[ b ] Παραλίες
[ i ] Αξιοθέατα
[ c ] Πρόσβαση
[ f ] Επικοινωνία
[ m ] Δενδρική δομή / ΑμεΑ

 

3. Πρόσβαση στην πληροφορία μέσω ήχου

Στα κείμενα της ιστοσελίδας δίνεται η δυνατότητα ηχητικής μετάδοσης του κειμένου. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το κείμενου που θέλει να του αναγνωσθεί και στη συνέχεια να πατήσει επάνω στο εικονίδιο του ηχείου ηχείο που εμφανίζεται προκειμένου να ακούσει το επιλεγμένο κείμενο.

 

4. Χρωματική διαφοροποίηση

Χρησιμοποιώντας το σύνδεσμο αμεα στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας, μπορείτε να αλλάξετε τη μορφοποίηση της σελίδας προκειμένου να γίνει πιο ευδιάκριτη στα άτομα με αναπηρία. Πατώντας ξανά πάνω στον σύνδεσμο, επανέρχεστε στην κανονική λειτουργία της σελίδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Πάνορμο Ρεθύμνου
ΤΚ 74057, Κρήτη

Τηλέφωνο
6946505082
Email
info@villa-ilianthos.gr
Mobile Apps

Πληροφορίες για την Βίλα

Άφιξη: XX:00
Ανχώρηση: ΧΧ:00
  • Γυμναστήριο
  • Πισίνα
  • Δωρεάν WiFi
  • Επιτρέπονται Κατοικίδια
  • Κήπος
  • Υδρομασάζ
  • Μπάρμπεκιου γκριλ
  • Πινγκ-Πονκ
περισσότερα